22.01.2019

Жени и Старейшини ГЕРБ-Самоков подкрепиха благотворителна кулинарна изложба - базар в помощ на двойки с репродуктивни проблеми

Общинските структури на Жени и Старейшини ГЕРБ в община Самоков подкрепиха 10-ата юбилейна благотворителна кулинарна изложба – базар по случай Деня на родилната помощ, известен и като Бабинден.

На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, общинският ръководител на ГЕРБ-Самоков и народен представител Валентин Милушев, неговите колеги от ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев, Десислава Атанасова, Радослава Чеканска, Александър Александров, Ася Пеева, Светослав Иванов и Димитър Александров, зам.-областният управител на София област Николай Николов, кметът на район Панчарево Димитър Сичаров, Радина Велчева от Фондация „Искам бебе”, както и представители на община Самоков и на местния бизнес. Поздравителен адрес бе изпратен от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Самоков Валентин Милушев благодари на организаторите за благотворителната кауза, която вършат през всичките тези години, както и на всички присъстващи, участвали в тазгодишната изложба – базар.

Благотворителна кулинарна изложба завърши с богата фолклорна програма. Събраната сума от над 6000 лева ще бъде дарена на семейства с репродуктивни проблеми, както и на семейства, сдобили се рожба през първия месец на годината.

 

< Назад