11.09.2015

ГЕРБ представи кандидата си за кмет на село Срацимир

Областният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров, общинският ръководител на ГЕРБ - Силистра д-р Мария Стойчева и членове на областното и общинското ръководство официално представиха кандидата за кмет на село Срацимир, община Силистра – Маргарита Иванова.

Д-р Мария Стойчева призова всички присъстващи, събрали се в местния пенсионерски клуб, да упражнят конституционното си право да гласуват и да изберат кмета, който ще реши проблемите на селото.

Според областния координатор на ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров, Маргарита Иванова е тази, която има достатъчно организационен опит, създала е добра комуникация с хората в професионалния си опит до момента и призова хората за активност на изборите в неделя.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ заяви, че ще работи за решаване на проблемите на селото, заедно с екипа на община Силистра и призова всички жители да се обединят в името на по-доброто бъдеще на селото.

Областният координатор на ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров направи дарения на стойност от по 100 лева на пенсионерски клуб и местното читалище.

 

 

 

< Назад