24.09.2014

Кандидат-депутатът от ГЕРБ-София област Галя Георгиева: По време на управлението на Тройната коалиция страната ни загуби време за развитие

По време на управлението на  Тройната коалиция страната ни загуби време за развитие. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-София област Галя Георгиева пред жителите на с. Гара Елин Пелин. На събитието присъстваха кандидат-депутатите от областта Ирена Коцева, Росица Иванова, д-р Иван Стойнов, Валентин Милушев ,Ваньо Тодоров, Лидия Николова, д-р Атанас Тенев и Павел Павлов.

„Страната  ни загуби доверието на Европейските институции, загуби и време - време за развитие, време за градеж. Загубена беше и задължителната за демокрацията връзка между гражданите и управляващите“, заяви Галя Георгиева. „Всички бяхме свидетели на реваншизма на Тройната коалиция и проектите, които бяха спрени в общината по време на тяхното управление“, отчете още Георгиева. Тя подчерта, че отговорност за управлението на страната може да носи партия, която има подкрепа на целия български народ и която застава с лицето и идеите си пред хората.

 

< Назад