03.12.2016

Вицеадмирал Пламен Манушев: За България е важно да запази европейския си път на развитие. Това е възможно само с ГЕРБ

Народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Свилен Иванов бяха част от лекторите на регионалната академия на Младежи ГЕРБ в Разград.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви пред МГЕРБ, че е важно България да продължи европейският си път и ориентация. По думите му, в момента се цели дестабилизация на страната ни и има политическа криза. “През 2004 година сме избрали да сме членове на НАТО, а от 2007 година сме член на ЕС  - избрали сме европейското развитие на България. Тази посока е най-важната стратегическа крачка, която сме направили”, поясни вицеадмирал Манушев.

Пламен Манушев изрази своята благодарност към младежката организация на ГЕРБ за положените усилия в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.  “Вие заехте своята гражданска позиция. Разчитахме на вас и вие оправдахте нашето доверие. За нас загубата е стимул за повече работа. Подготовката за следващите избори вече започна”, обясни Манушев. Според него популизмът и лъжите няма да успеят на следващите избори, защото хората са критични и внимателно наблюдават събитията. “Българските граждани ще продължат да избират европейското развитие на България. Това е възможно единствено с ГЕРБ”, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

“Има три системи в България: мажоритарна, пропорционална и смесена”, разясни народният представител Свилен Иванов. Той посочи, че мажоритарната система бива два вида: абсолютна и относителна. По негови думи, за да бъдат разделени и обособени 240 мажоритарни района в страната е необходима подготовка.

 

 

< Назад