24.08.2016

В Търговище бе учредена първата общинска структура на Предприемачи ГЕРБ в областта

В Търговище бе учредена първата общинска структура на Предприемачи ГЕРБ в областта. Това стана на учредително събрание, на което присъстваха народният представител д-р Венка Стоянова, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, общинския организационен секретар на ГЕРБ Светлин Бонев,  представители на малкия и средния бизнес от цялата община.

Народният представител д-р Венка Стоянова изтъкна ролята, която имат предприемачите за развитието на общината, както и приносът им като работодатели, осигуряващи препитание на десетки работници.  Тоника Колева – член на Областното ръководство на Предприемачи ГЕРБ  представи  принципите и целите на структурата като подчерта, че участието и активното включване на предприемачите в обществено-политическия, икономическия и културен живот на общината е изключително важно.

Присъстващите на събранието направиха номинации за клубен председател на общинската структура и общински клубен секретар, както и за членове на ръководството. Предстои Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ да разгледа номинациите и утвърди новото ръководство на Предприемачи ГЕРБ в община Търговище.

 

< Назад