15.09.2016

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС OТ НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ИРЕНА СОКОЛОВА ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ Г-Н/Г-ЖО ДИРЕКТОР,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод един от най-вълнуващите мигове в живота на всеки ученик – Първият учебен ден. Това е ден, изпълнен с много емоции, трепет, вълнение. Особено вълнуващ е днешния празник за всички първокласници, които за пръв път прекрачват прага на училището и поемат по вълшебния път на познанието.

Училището, това е мястото, където създаваме най-трайните приятелства, където изграждаме взаимно доверие, изживяваме първите любовни трепети и разочарования, където израстваме като личности.

Нека годините, прекарани в училище, бъдат изпълнени с много усмивки и любознателност. Вървете с уверени крачки по пътя на знанието и изживейте незабравими моменти през новата учебна година, защото това е времето, което оставя в нас най-скъпите спомени.

Днешният празник е повод да благодарим на ръководството и преподавателите в учебното заведение за всеотдайния труд и обич към нашите деца. Приемете искрена благодарност за Вашия професионализъм, за Вашия всеотдаен труд, за Вашите грижи за бъдещето на нашата страна.

Желая Ви много здраве, търпение, сили и творчески успехи, за да продължавате да обучавате и възпитавате поколения достойни български граждани и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа.

С гордост отстоявайте и съхранявайте традициите на българското образование.

Нека днешният 15 септември постави началото на една успешна и ползотворна за всички вас учебна година!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ИРЕНА СОКОЛОВА

НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ПП ГЕРБ-ПЕРНИК В 43-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО КУЛТУРА И МЕДИИ

 

< Назад