15.02.2024

Общинските съветници д-р Лидия Стефанова и Георги Маринчев с приемен ден за граждани

Общинските съветници от групата на ГЕРБ в ОбС д-р Лидия Стефанова и Георги Маринчев ще имат приемен ден с граждани този четвъртък – 15 февруари, от 16:00 до 18:00 ч. Срещите ще се проведат в офиса на ГЕРБ – Бургас на ул. „Конт Андрованти“ №5.

Георги Маринчев е зам.-председател на Постоянната комисия по спорт, деца и младежки дейности.

Освен това е член на:
-Постоянна комисия по икономика и инвестиционни политики;
-Постоянна комисия по бюджет и финанси;
-Комисия по чл.8, ал.1 от Наредбата за условията и реда за финансиране и подпомагане на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност от спортния календар на Община Бургас;
-Комисия по чл.5, ал.1, от Наредбата за условията и реда за използването на спортни обекти – общинска собственост на територията на община Бургас;
-Комисия по чл.10, ал. 1, т.2 от правила за финансиране на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани за осъществяване на общополезна дейност, извършващи дейности в направления „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“.

Д-р Лидия Стефанова е председател на Постоянната комисия по здравеопазване, както и на Комисията по чл. 10 от правила за насърчаване и подкрепа на ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта по Общинска програма „Бургаски деца“ и Общинска програма „Успешни студенти“.

Освен това тя е член на:

- Постоянна комисия по социални дейности;
- Постоянна комисия по наука, иновации и оперативни програми;
- Комисия за провеждане на търгове, конкурси и приватизация;
- Комисия по чл.4 на Правилника за финансово подпомагане на процедури инвитро на лица, двойки и семейства с репродуктивни проблеми, живущи на територията на община Бургас.

Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ.

 

 

 

< Назад