29.04.2016

Общински съветници от ГЕРБ Хасково с приемна в село Елена

Общинските съветници от ГЕРБ Хасково Динко Тенев и Тодор Тодоров се срещнаха днес с жителите на село Елена. Хората настояха да им бъдат предоставени столове за клуба на пенсионера, което е единственото им място където могат да се събират, и както в повечето хасковски села и квартали се оплакаха от лошото състояние на улиците в селото и пътя до него.  Освен това според жителите на село Елена исканият от общината наем за помещение в читалището е твърде висок и това е пречка то да бъде наето от частник за магазин например. В селото това е друг проблем защото съществуващият сега работи само преди обед.

Динко Тенев и Тодор Тодоров заявиха, че исканията и проблемите на хората ще бъдат внесени  с докладна до кмета на общината Добри Беливанов и ще настояват за тяхното разрешаване.

Заедно с общинските съветници беше и секретаря на община Хасково Биляна Димитрова, която успокои хората, че ремонта на пътя до селото ще започне в най-скоро време. Средствата за него са планирани в бюджета на общината и в момента тече обществена поръчка за избор на фирма изпълнител на ремонта.

 

< Назад