22.02.2017

Областният координатор на ГЕРБ София област Галя Георгиева: Листата ни е представена от хора, които са изявени и доказали се личности в София област

Структурата на ГЕРБ-София област проведе работна среща, на която присъстваха кметове и общински ръководители от ГЕРБ. Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов Николина Ангелкова е водач в листата на ГЕРБ за 26-ти многомандатен избирателен район - София област. Областният координатор на София област и народен представител от 43-тото Народно събрание Галя Георгиева е под номер две в листата. По време на срещата бяха представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Присъстващите дадоха своите идеи за предизборната кампания. Бяха обсъдени предстоящите мероприятия, както и проблемните теми, които са специфични за всяка община в София област.

„Листата ни е представена от  хора, които са изявени и доказали се личности в София област. Имаме представители от различните райони на областта. Тези хора живеят и работят сред съгражданите си, от които искат доверие”, заяви Галя Георгиева –областен координатор на ГЕРБ - София област.

< Назад