01.04.2019

Нов офис откри ПП ГЕРБ в с. Венец

Нов офис откри структура на ПП ГЕРБ във с. Венец. Той се намира на ул. „Кирил и Мвтодий“ под Търговска банка D. Всеки делничен ден от 10.00 до 12.00 и от 16.00 до 18.00 часа в него ще има служител, който ще е на разположение на хората от общината. Там ще могат да се провеждат приемни на областния координатор, общинския председател, народните представители от ГЕРБ, както и събрания, кръгли маси и обучителни семинари.

На официалното откриване на новия офис на ГЕРБ във Венец присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов, народният представител Димитър Александров, както и над 60 симпатизанти и членове на партията.

Любомир Христов поздрави общинската организация на ГЕРБ-Венец, пожелавайки на структурата успешна работа и още много нови членове. Той припомни, че тази година носи големи предизвикателства с двата предстоящи избора, единият от които е съвсем скоро през май.

„Чрез евровота ще определим кои ще са българските представители в Европейския парламент и ще дадем тласък на дълго чаканите промени на местната власт във Венец“, завърши Христов.

 

< Назад