10.03.2017

Николина Ангелкова по време на среща с бизнеса в Божурище: ГЕРБ обещава само това, което може да изпълни

ГЕРБ обещава само това, което може да изпълни. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова  по време на среща с представители на бизнеса в Божурище. На събитието присъстваха зам.-министърът на земеделието в правителството на Бойко Борисов Васил Грудев и кандидати за народни представители.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област посочи, че програмата на партията е единствената, която има конкретни приоритети за развитието на всеки един сектор. „За нас е важно програмата ни да стъпва на  реални решения за България“, каза Ангелкова. Пред представителите на бизнеса, тя отчете, че ГЕРБ е партията, направила първата стъпка за използването на българските храни и напитки, произведени  в България.

Николина Ангелкова подчерта, че  ГЕРБ предвижда надграждане на професионалното образование. По думите й, бизнесът ще взима отношение по изготвянето на учебните програми.  „Относно здравеопазването- имаме воля да въведем електронната здравна карта. Със сигурност, когато имаме електронно здравно досие, лекарите могат да видят историята на заболяванията.", добави Ангелкова.

Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов  подчерта, че основните акценти в предизборната програма на партията са свързани с растеж, развитие и икономическа перспектива, с реално увеличаване на доходите. „Община Божурище и пример за това. В общината има много инвестиции. Това и е целта на ГЕРБ - създаване на икономически зони в страната и привличане на инвестиции", допълни Ангелкова.

Относно противодействието на битовата престъпност Николина Ангелкова  подчерта, че в следващ управленски мандат на ГЕРБ ще бъде увеличено присъствието на униформени полицаи в малките населени места. Като важна мярка в предизборната програма на ГЕРБ Ангелкова  посочи изграждането на видеонаблюдение във всички общини.

„Призовавам всеки от вас на 26-ти март да направи разумния избор, като избере номер 11 в интегралната бюлетина", каза още водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова.

Зам.- министърът на земеделието в правителството на Бойко Борисов Васил Грудев  посочи, че програмата на ГЕРБ в сектор „Земеделие" е реална и изпълнима.  „Нашата програма е толкова жива, че ние дописваме приоритетите си по време на срещите си с хората", допълни Грудев. Той заяви, ГЕРБ ще  продължи политиката за балансирано земеделие и промяна на поземления кодекс.

 

 

< Назад