31.03.2015

Народният представител от ГЕРБ-София Анна Александрова се срещна с жители на район „Нови Искър“

При голям интерес премина приемният ден за граждани на народния представител от ГЕРБ – София Анна Александрова в район „Нови Искър“. Приемната бе проведена съсвместно с кмета на района Даниела Райчева.

Обсъдени бяха въпроси относно инфраструктурата, транспортното обслужване на жителите на района, проблеми, свързани с чести спирания на тока в отделни квартали и населени места. Бе поставен като проблем и въпросът с преминаващите тежкотоварни автомобили през отделни населените места. Александрова и Райчева поеха ангажимент да се търсят обходни маршрути, с цел разрешаване на казуса.

Анна Александрова уведоми жителите, че е решен проблемът, който бе поставен на предишна приемна, свързан със спирането на ДГАЛ № 20, обслужваща селата Локорско, Чепинци и Негован. Според народния представител от ГЕРБ предстои линията да бъде пусната в движение и маршрутът и да бъде удължен до Студенстки град. Кметът Даниела Райчева добави, че проблемът с транспортното обслужване е решен със съдействието на общинските съветници Татяна Георгиева и Зафир Зарков.

< Назад