14.09.2017

Народният представител Ивайло Константинов поздрави за новата учебната година училищата в област Кюстендил

С поздравителен адрес, изпратен до училищата в областта, народният представител от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов поздрави учители и ученици с настъпването на 15 септември и началото на учебната година.

 

"Първият учебен ден – 15 септември – е дата, която изпълва с трепетно вълнение и хубави емоции всички нас. Това е датата, на която официално откриваме учебната година в българските училища. Но най-вече – това е празник на знанието, личностното израстване и новото начало за тези, които за първи път прекрачват прага на школото. Затова за мен е изключително удоволствие да Ви поздравя на този ден и да отправя своите най-сърдечни и топли пожелания към всички Вас", се казва в адреса, изпратен от Константинов.

 

Народният представител пожелава още: "Скъпи ученици и първолаци, на всички Вас желая много нови приятелства, усмивки и нестихващо любопитство към усвояването на знания! Нека времето, прекарано в любимото школо, бъде за Вас пълноценно и вълнуващо! Уважаеми учители, пожелавам Ви здраве, търпение, професионални и лични успехи! Бъдете уверени в себе си и отстоявайте смело позициите си! На добър час!"

< Назад