28.09.2022

На среща в Пловдив ГЕРБ представи решения за изход от кризите

Дискусия за кризите в обществото и решенията, които предлага коалиция ГЕРБ-СДС,  се проведе в Дома на културата „Борис Христов” в Пловдив. В нея участваха кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив доц.  Стефан Шилев, Спас Шуманов, д-р Валерия Славова, Петър Троянов, Ангел Славов, Емил Русинов и Адриана Генчева, както и представители на местната структура на Старейшините в Пловдив.

„При срещите ми сграждани те споделяха, че рекордната инфлация, скъпите горива и енергоносители, намалената покупателна способност и по-ниския жизнен стандарт са основните им тревоги. Притесняват се и за това как ще изкарат зимата, ще има ли режим на тока, как ще си плащат сметките. Ние имаме експертиза и решения за излизане от кризите”, заяви вторият в листата доц. Стефан Шилев.

Финансистът Спас Шуманов представи основните мерки, заложени в програмата  „България след кризите – план за възстановяване”. Той заяви, че въпреки кризите и липсата на инвестиции, основният стремеж на ГЕРБ-СДС е към висок икономически растеж, само чрез който доходите на хората ще се доближат по-близо до средноевропейските.

„В нашата листа е постигнат много добър баланс между млади и стари, но не за сметка на качества, опит и експертиза, а с водач и лидер като Бойко Борисов имаме голямо предимство, но също така и голяма отговорност. Ние уважаваме опита на старейшините и разчитаме на тяхната мъдрост”, сподели юристът Мирослав Тенев.

„Вярваме в победата на ГЕРБ и в европейското развитие на България”, заяви от своя страна ръководителят на пловдивската структура на Старейшините Атанас Тинков.

Решението е на 2-ри октомври да излезем да гласуваме с № 24, призова той.

< Назад