31.03.2021

Младен Маринов и Николина Ангелкова с първа копка на модерен физкултурен салон в Драгоман

“Спортът и образованието са бъдещето на нашите деца. В спорта те каляват своята физическа и психологическа устойчивост“, заяви в Драгоман водачът на листата на ГЕРБ – СДС за София област Младен Маринов. Тримата - с областния координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова и с кмета на Драгоман Андрей Иванов направиха първа копка на новия модерен физкултурен салон в двора на средното общообразователно училище "Христо Ботев" в града. Проектът трябва да бъде завършен до началото на следващата учебна година на 15 септември като предвижда и изграждането на топла връзка между основната сграда на училището и бъдещото спортно съоръжение.

Кметът Андрей Иванов ги запозна с напредъка на строителните работи по проекта за изграждане на подпорна стена и ограда със соларно осветление, предназначени също за училището.

Над 1 милион лева е общият размер на привлечените от Община Драгоман средства за двата проекта, финансирани съответно от фонд „Земеделие“ и Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет.

Младен Маринов призова на 4 април хората в Драгоман да гласуват със сърцето си като видят и оценят какво е направено в тяхната община, благодарение на пълния синхрон между местните власти и правителството. Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за София -област Николина Ангелкова каза, че кабинетът „Борисов“ успешно създава баланс между нуждата от здравни мерки и развитието на икономиката. Коронакризата поставя пред всички в Европа и света тежки предизвикателства и никъде по света още не е намерена безспорната формула за решаването им. Истината е, че всички трябва да се ваксинираме, обобщи Младен Маринов.

Областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова благодари на хората в Драгоман за подкрепата. “Само заедно - правителство и местни власти можем да правим подобни проекти. В Драгоман много е направено, но и много предстои да бъде свършено. Радвам се с Вас на радостта Ви от новия обект”, обърна се Ангелкова към жителите на Драгоман.

< Назад