01.07.2015

Младежите от ГЕРБ - София област с ново ръководство

МГЕРБ  София област вече има ново ръководство. С решение на  Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ бе утвърден изборът на Васил Цветков за  областен координатор на МГЕРБ – София област, Диана Иванова от структурата на МГЕРБ-Етрополе за областен организационен секретар, а членове на ръководството са Маринела Сестримска от структурата в Долна Баня, Габриела Георгиева и Виктория Владимирова от Костинброд.

Новият областен координатор Васил Цветков е член на ПП ГЕРБ-Елин Пелин от 2007 г. и бе организационен секретар на МГЕРБ в София област през предишния мандат. Той е  магистър по „Геодезия“ и общински съветник от листата на ПП ГЕРБ в Елин Пелин.

„Целта ни е през този мандат да утвърдим структурата на МГЕРБ-София област, като една от най-дейните в страната. Ще насочим усилията си да привлечем още млади хора с активна гражданска позиция. Отново ще се включим с креативни идеи и в предстоящите местни избори, защото те са изключително важни за развитието на населените ни места“, коментира новият областен координатор на МГЕРБ-София област Васил Цветков.

< Назад