01.07.2015

Младежите от ГЕРБ Пловдив област имат утвърдено ново ръководство

Младежката структура на ГЕРБ Пловдив област вече има ново ръководство. След като изтече мандата на предишното, с решение от 26.06.2015г.  Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ  утвърди  областно ръководство на МГЕРБ Пловдив област.

За областен координатор на МГЕРБ Пловдив област е утвърдена  - Мария Стоянова Скачкова, Кристина Стоянова Крислова е областен организационен секретар, а членове на ръководството са Вяра Атанасова Стоева, Петър Ангелов Антонов, Елена Георгиева Сотирова.

Новият областен координатор на МГЕРБ  Пловдив област - Мария Скачкова е член на ПП ГЕРБ - Карлово от близо 6 години. Тази година ще се дипломира като бакалавър от Пловдивския университет“Пайсий Хилендарски“ със специалност „Предучилищна педагогика с английски език“. Кристина Крислова е член на ГЕРБ – Съединение, асистент е по английски език към ПУ, Вяра Стоев е от ГЕРБ – Асеновград, Петър Антонов е от ГЕРБ – Раковски, Елена Сотирова е от ГЕРБ община „Родопи“.

Ние вярваме в каузата на ПП ГЕРБ и ще  работим с амбиция  и желание за утвърждаването и развитието на партията”, каза,  след като научи решението на ИК,  новият областен координатор на младежите Мария Скачкова.

< Назад