29.05.2022

МГЕРБ накара Стара Загора да пулсира в тракийски ритъм

Инициативата на младежката структура на ГЕРБ - „Пулсът на Стара Загора“, събра стотици хора в парк „Артилерийски“. Всички те се хванаха за ръце под ритъма на тракийско хора и с флашмоб, изобразиха здравия сърдечен пулс на Града на липите. Идеята на МГЕРБ – Стара Загора отново получи подкрепата на фолклорни танцови клубове и формации от региона.

„След две години пандемия отново сме заедно, за да изиграем най-дългото старозагорско хоро. Целта ни е да внесем позитивно настроение и да се обединим около традициите. Благодарим на всички, които откликнаха на призива ни и дойдоха с национални носии!“ – каза областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров.

Хорото поведе представител на Фолклорна танцова формация „Настроение“, който беше избран с жребий. В танцуващия пулс се включиха областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев и председателят на МГЕРБ Георг Георгиев. Те приветстваха инициаторите и участниците в инициативата и им благодариха, че в дни на изпитания и кризи са успели да провокират много позитивни емоции, опирайки се българския фолклор.

< Назад