21.05.2019

Лиляна Павлова във Видин: Изграждането на пътя Видин-Ботевград е най-важната ни задача за развитието на региона

Видин и Северозападна България са в сърцата ни и в приоритети ни. Гарантирам, а и вие чухте премиера Бойко Борисов, че поехме категоричен ангажимент за максимално бързото изграждане на пътя Видин-Ботевград. Това е най-важната ни задача за развитието на региона, защото асфалт не се яде, но по него идва бизнесът, идват инвестициите, идва развитието. Това каза по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ във Видин кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова. Заедно с Лиляна Павлова в препълнената Спортна зала „Фестивална” бяха кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, областният управител Албена Георгиева, както и кметове на общини от ГЕРБ от областта.

Лиляна Павлова бе категорична, че евродепутатите от ГЕРБ ще работят за повече средства за България -  повече средства за бизнеса, за общините за регионите, за младите хора. „Младите хора са нашият капитал. Трябва да ги задържим тук, а за това е необходимо добро образование и добри работни места”, каза още Лиляна Павлова. Според нея истинската формула за успеха на политическа партия ГЕРБ са „добрите кметове, които трябва да подкрепяме. Правителство, което движи държавата напред с разум и стабилност. Народни представители, които се борят и отстояват интересите на хората. Компетентни знаещи и можещи представители в европейския парламент, които издигат авторитета на страната ни”, каза още Павлова. Според нея е необходима още много работа, за да постигнем желания успех: „Достойни доходи, работни места, достойни пенсии, повече индустрия, за да бъде България още по – привлекателна и едно прекрасно място за живеене. 12 години сме член на Европейския съюз, ГЕРБ е с номер 12 в бюлетината и на тези избори ще извоюваме 12-та победа”, категорична бе Лиляна Павлова.

За мен Северозападна България е кауза. Аз съм един от вас – роден съм в Северозападна България, тук съм израснал и инвестирал. Тук живеят децата ми”, каза кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски. Той подчерта, че е част от най - добрата и силна листа. „Всички ние искаме младите хора да останат тук. Затова градим устойчиви политики и трябва да ги продължим. Само хора без съвест могат да отрекат постигнатото от ГЕРБ”,  категоричен бе д-р Ралчовски.

„Имаме енергията, опита, силата, знанията и волята, за да продължим и надградим започнатото. Убеден съм, че на 26 май ще подкрепите отбора на ГЕРБ с номер 12 в бюлетината”, призова народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев.

По-рано през деня кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова бе гост на читалищен празник във видинското село Гомотарци. Павлова поздрави самодейците от Златорожието и отбеляза, че народните традиции и обичаи и автентичният фолклор са нещо, с което българският народ се гордее и предава на поколенията. „Трябва да представяме пред Европа и света това невероятно богатство”, каза още Лиляна Павлова.

 

 

< Назад