14.03.2017

Кандидатите за народни представители Галя Георгиева и Петър Беков се срещнаха с жителите на с. Вакарел

Областният координатор на ГЕРБ-София област и кандидат за народен представител Галя Георгиева и Петър Беков проведоха среща с избиратели от с. Вакарел, община Ихтиман. На срещата присъстваха и Красимир Митрев-кмет на с. Вакарел, Калоян Илиев -кмет на община Ихтиман, заместник-кметове, общински съветници и членове на партията. „Партия ГЕРБ отново показва своята сила, като залага на местни хора в листата си с кандидати за народни представители. Това е така, защото всеки един от нас познава проблемите на областта и най-ефективно ще успее да защитава интересите на всеки един жител от Софийска област. Ние издигаме добре познати личности, с доказани професионални качества”, каза Георгиева.

„В предизборната си програма поставяме акцент  върху сигурността, образованието и доходите на хората. Основна задача е да стабилизираме  връзката образование-кариера- по-високи доходи", подчерта Георгиева. Тя обясни,  че в програмата на ГЕРБ по отношение на образованието акцентите са няколко –качество, инвестиции в учителите и професионалното образование. “Доверете се на партията, която предлага реални политики и е доказала, че работи в интерес на българските граждани”, заяви Галя Георгиева

Калоян Илиев запозна присъстващите с реализираните проекти на територията на община Ихтиман и сподели пред присъстващите, че има доста входирани проекти в министерствата, които чакат стабилен кабинет, за да могат да бъдат реализирани.”А стабилен кабинет е възможен само, когато партия ГЕРБ е първа политическа сила. Затова гласувайте с бюлетина номер 11 на предстоящите парламентарни избори!”, допълни Илиев.

 

< Назад