22.10.2019

Кандидатът за кмет на Рила Георги Кабзималски и листата със съветници от ГЕРБ дариха средства за ОДГ „Д-р Тодора Миладинова”

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на Рила Георги Кабзималски направиха дарение на Обединена детска градина „Д-р Тодора Миладинова”. Дарените средства, предвидени за провеждане на предизборната кампания, ще бъдат използвани за благоустрояване на единствената детска градина на територията на община Рила.

От ОДГ „Д-р Тодора Миладинова” благодариха на кандидатите от ПП ГЕРБ за жеста и информираха, че средствата ще бъдат използвани за подмяна на подовата настилка в градината. „Благодарим ви, че с общи усилия създаваме по-уютна и комфортна среда за нашите деца“, заяви персоналът на градината.

С общите усилия и работа на досегашния кмет Георги Кабзималски и неговия екип, ОДГ „Д-р Тодора Миладинова” бе наскоро изцяло реновирана по проект „Ремонт, обзавеждане и оборудване на общинска образователна инфраструктура“. Проектът е финансиран съгласно сключения договор между Община Рила и Държавен фонд „Земеделие“.

 

 

 

< Назад