13.03.2023

Жителите на село Буково към Вежди Рашидов: Животът от две години е спрял - няма реализирани проекти, няма финансиране за ключови обекти

„ Аз съм един от вас, не деля хората по етнос, всички един хляб ядем. Тук съм, за да се обединим и заедно да оставим нещо за хората. Само партия ГЕРБ е онази, която може да работи и да покаже какво е направила, не само в Първомай, а в цялата страна. Така Вежди Рашидов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР се обърна към хората от  селата Буково, Езерово и Воден. Той заедно с областния координатор Георги Мараджиев и кандидатът за народен представител от региона д-р Иван Вангелов се срещнаха с жителите на селата в центъра на Буково. Срещата бе по инициатива на общинският ръководител  на ГЕРБ-Първомай Асен Кичуков.
Жителите на малките населени места споделиха, че са сериозно обезпокоени от високата инфлация и цени, които изяждат доходите им и не виждат как ще издържат семействата си.
„Цените в магазините са непосилни, а по селата препитание се намира трудно“, споделиха жителите на Първомайско. Те отбелязаха, че в районът, а и в държавата сякаш животът от две година е спрял, няма реализирани проекти, няма финансиране за ключови за населението обекти, заради лошото управление на правителството на Кирил Петков.
„Липсата на държавническо мислене  и  опит  водят до състоянието на страната ни в момента.  Управлението на „Промяната“  създаде хаос и остави хората с празни джобове. Затова е нужно да избираме правилно с разум на 2 април. Защото само в ГЕРБ имат експерти за всички сфери, които знаят как да решат наболелите проблеми“, коментира в Буково областният координатор Георги Мараджиев.
 „Промяната“ не остави нищо след себе си освен омраза. Покажете ми едно нещо, което са направили, едно нищо. Дошло е време да спасяваме хората, а не политиците. ГЕРБ трябва да спечели, нека победата я извоюваме с разум, за да прекъснем двегодишната агония“, призова хората Вежди Рашидов.
По време на срещата стана ясно, че в село Буково има сериозни перспективи за развитие на селски туризъм с екопътеки до исторически местности, за чиято реализация трябва да се работи усилено.
„Проблемите могат да бъдат  решени само от редовно правителство. Затова гласувайте по съвест и с разум.  От вашия глас зависи вашия живот и с избора, който правите, сами ще управлявате съдбата си“, подчерта в края на срещата Мараджиев.

< Назад