04.06.2020

ГЕРБ-Видин прие 234 нови членове

234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ-Видин по време на партийно събрание в крайдунавския град. Те получиха своите партийни карти от членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев и Красимир Велчев. Партийното събрание във Видин се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.

„Добре дошли в най-добрия отбор на политическата сцена, който прекара България през една криза, ще я прекара и през тази с минимум щети“, поздрави всички новоприети членове на ГЕРБ-Видин Томислав Дончев. По думите му няма нищо драматично в напускането на някои членове на местната структура. „Това се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние трябва да мислим поне 15 години напред. Затова и съм радостен от многото млади хора, станали част от отбора на ГЕРБ-Видин“, посочи вицепремиерът и член на ИК на ГЕРБ.

„Преди 14 години създадохме ГЕРБ и се радвам, че и днес има толкова много желаещи да членуват в партията. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората", каза членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.

Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е големият брой новоприети членове, които днес получиха своите карти. С тези думи се обърна към присъстващите в залата областният координатор на партията във Видин Владимир Тошев. Той отбеляза, че сред новоприетите са основно млади хора и утвърдили се професионалисти, които заемат различни ръководни постове.

На партийното събрание на ГЕРБ присъстваха представители на всички партийни организации от 11-те общини в областта.

< Назад