26.02.2023

ГЕРБ – СДС София област регистрира листата с кандидати за народни представители

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област и областен координатор на партия ГЕРБ Младен Маринов, заедно с кандидати за Народни представители регистрираха листата в Районната избирателна комисия – София област, за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 02 април.

„С вяра в Бога и победата ни регистрирахме листата с кандидати за Народни представители на Коалицията  ГЕРБ – СДС в Софийска област“, заяви след регистрацията Младен Маринов и добави „Отборът ни е съчетание между опита и младостта на кандидатите, повечето от които добре познавате от четирите предизборни кампании през последните 2 години. А новите лица в листата, уверен съм, ще впечатлят с качествата си на доказани експерти”. Маринов благодари на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на Изпълнителната комисия на партията, които отново му гласуваха доверие да води печелившия отбор на ГЕРБ – София област.

На първо място в листата е Младен Маринов, министър  на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов. Втори е Марин Маринов, Народен представител  в 48-ото Народно събрание на Република България, юрист от град Етрополе. Трети в листата на ГЕРБ - София област е общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер. На четвърто място е Йоана Рашкова от Своге. Тя е финансист по професия. Следва я Васил Цветков, административен секретар на ГЕРБ – София област. Народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер по професия. Шестото място в листата е за Василена Георгиева – Ивкова тя е медицински специалист от град Костинброд. На седмо място е Николай Начев – икономист по образование от град Ихтиман. Следва го Иван Евстатиев - предприемач от град Годеч. Девети в листата е Валентин Милушев, Народен представител от 44-ото, 45-ото, 46-ото и 48-ото  Народно събрание и общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Десета е Весела Вутева от община Ботевград, икономист по образование, член на СДС. Единадесета в листата е Мария Стойчкова - Денкова тя е педагог от град Сливница. Дванадесета е Таня Янкулова от Своге. Тя е специалист по маркетинг и реклама. Тринадесето място е за Моника Георгиева – педагог от град Драгоман. Четиринадесети е Младен Медаров – предприемач, общински ръководител на ГЕРБ в Златица. Петнадесети е Кирил Марков, икономист от град Драгоман. На шестнадесето място в листата е Александър Александров -  студент, член на общинското ръководство на МГЕРБ в Годеч.

 

< Назад