30.04.2018

ГЕРБ - Рила проведе отчетно-изборно събрание

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ - Рила, по време на което бяха направени номинации за нов председател, организационен секретар и членове на ръководството. Освен издигнатите номинации, по време на събранието бе направен и отчет на дейността на общинската организация. Отчет на работата и анализ на изборните резултати от 2015 г. досега направи досегашният председател Иван Владимиров. Той отбеляза, че ПП ГЕРБ стои добре в община Рила, има категорично мнозинство в местния Общински съвет и убедително преизбран кмет. На отчетно-изборния форум присъства и кметът на Рила Георги Кабзималски, който благодари на присъстващите за подкрепата и пожела резултатите да бъдат все така добри.

 

По три бяха направените номинации за общински координатор, организационен секретар и членове на ръководството. За председател номинации получиха Иван Владимиров, Йорданка Пейчева-Коларска и Диана Иванова. Номинирани за организационен секретар от присъстващите бяха Надя Каралийска, Йорданка Мазникова и Асен Гаврилов.

 

Новото ръководство на ГЕРБ - Рила предстои да бъде утвърдено окончателно след решение на Изпълнителната комисия на партията.

 

< Назад