14.02.2019

ГЕРБ - Кайнарджа проведе общинско номинационно събрание

Местната структура на ГЕРБ в община Кайнарджа проведе днес общинско събрание за номиниране на кандидати за членове на Европейския парламент. На него присъства организационният секретар Георги Радев, общинският технически секретар Йордан Йорданов, председателят на общинския съвет Ивайло Петков, областният координатор на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров и заместник-областният управител Илиян Великов.

В сградата на местното читалище в Кайнарджа се събраха 46 членове на партията, които взеха участие в номинационното събрание. По време на заседанието бяха дискутирани местни обществени проблеми, както и предстоящите избори.

Областният координатор отбеляза, че в община Кайнарджа партия ГЕРБ постига традиционно вече най-добрите изборни резултати в област Силистра и изрази своята увереност в запазване на нивото на политическата активност и резултати на местната организация.На събранието беше издигната една кандидатура от Георги Радев, която събра в своя подкрепа 46 гласа "За" при последвалото гласуване.

< Назад