26.09.2023

ГЕРБ - Дупница регистрира листата си с кандидати


“Дупница заслужава отговорно управление. От експерименти няма нужда. Доказали сме, че можем да работим неуморно, да градим, да управляваме по време на всякакви кризи, да се грижим за сигурността и спокойствието на нашите съграждани. Тръгваме към победа с най-добрите и подготвени кандидати. Вярвам в мъдрия избор на нашите съграждани и се надявам да ни гласуват доверие отново.” Това заяви инж. Методи Чимев веднага след регистрирането на листата на ГЕРБ - Дупница в ОИК за предстоящия вот на 29 октомври.

Инж. Методи Чимев, който има три успешни мандата зад гърба си и екип от доказани професионалисти, е кандидатът за кмет и водач на листата на ГЕРБ - Дупница.

ГЕРБ регистрира в Общинска избирателна комисия кандидата си за кмет на община, за кметове на кметства и пълна листа за общински съветници. Документите внесе инж. Чимев, заедно с Крум Милев, Емил Гущеров, част от кандидатите за кметове по села и почти цялата листа с общински съветници.

“В листата си имаме нови и амбициозни личности, с добри професии и визия какво може да се подобри и надгради. Заложили сме, разбира се, и на хората с доказал се опит, можещи и знаещи. Получи се добра сплав, един силен екип от млади и креативни личности и доказали се професионалисти в обществения живот”, заяви инж. Чимев. Той бе категоричен, че ще се води позитивна кампания, с ясни послания към хората и съответно ще има чуваемост на идеите и предложенията на дупничани.

< Назад