24.06.2022

Галя Захариева: Продължаваме с ясни и бързи решения за малките населени места

Ако искаме регион Нова Загора да продължи по пътя на своето развитие и да има високо качество на живот, са ни необходими ясни и бързи решения за транспортната свързаност между отделните населени места, с града и със съседните региони, обновяване на инфраструктурата и обществените сгради.  Това заяви кандидатът за кмет на Нова Загора от ГЕРБ Галя Захариева по време на срещи с жители на няколко населени места в общината. „В много от селата това вече е направено и ще продължим с обновяването на детски градини, училища и здравни пунктове. Ще насочим усилията си за осигуряване на достъпни социални услуги, културни програми и развита читалищна дейност,  решаване на проблема с качеството на водата. Предприела съм нужните стъпки държавното ВиК да предостави своите планове и графици за осигуряването на качествена вода, така че да можем не само да знаем процеса, но и да контролираме и изискваме“, каза кандидатът за кмет.

По време на днешните си срещи в селата  Караново, Прохорово, Еленово и Сокол Галя Захариева и екипът й поеха конкретни ангажименти и представиха ясни стъпки за решаване на предизвикателствата, които имат хората там.

„Убедена съм, че с кмета на Караново Николинка Стефанова, заедно ще изградим механизъм за трайно решение на проблема с качеството на водата“, каза още Захариева.

< Назад