11.10.2015

Галя Георгиева: Изберете номер 9 в бюлетината за Николай Стоилов, гласувайте за развитието на Горна Малина

Изберете номер 9 в бюлетината за Николай Стоилов, гласувайте за развитието на  Горна Малина. Това заяви народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева по време на среща с жителите на село Байлово, община Горна Малина. На събитието присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Николай Стоилов.

„Кметът е  човекът, който е най-близо до хората и техните проблеми.  Той преди всичко трябва да е  човечен  и упорит, да е наясно от какво имат нужда жителите на общината“, подчерта Галя Георгиева. Тя  бе категорична, че на предстоящите местни избори партията трябва да извоюва мнозинство в Общинския съвет. „Необходимо е да имаме мнозинство в Общинския съвет, за да могат да се развиват общините ни“, подчерта Галя Георгиева.

„Хората, които управляват Горна Малина вече толкова години, не полагат никакви грижи за населените ни места“, заяви кандидатът за кмет  Николай Стоилов. Той изтъкна, че негов приоритет е работата за всеки един жител от Горна Малина. „На 30 години съм и съм от  Априлово, имам едно дете, като председател на Общински съвет съм наясно с проблемите на хората и поемам ангажимент да работя за разрешаването и“, каза още Стоилов.

< Назад