23.05.2017

Депутатите от ГЕРБ-София област Мартин Тинчев и Васил Цветков проведоха приемна за граждани в Правец

Депутатите от ГЕРБ-София област Мартин Тинчев и Васил Цветков проведоха приемен ден за граждани в офиса на ГЕРБ в град Правец. Те се срещнаха с жителите на общината в присъствието на Никола Нитов –общински ръководител на ГЕРБ-Правец, Николай Яхов - председател на ОбС-Правец  и общински съветници от партията. Основно бяха разисквани теми, засягащи ежедневието на всеки български гражданин –работни места, социална политика, инфраструктура. По време на срещата беше засегната и темата с безвъзмездното финансиране на националната програма за саниране, и дали то ще продължи.
От своя страна народните представители подчертаха, че интересът към Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради е огромен. Те увериха, че предстои не само да бъдат финансирани сключените досега договори, а продължаване на програмата и нейното разширяване в годините, за да обхване и еднофамилните къщи.
Мартин Тинчев и Васил Цветков изслушаха въпросите на присъстващите граждани и се ангажираха с решаване на обявените казуси, както и да намерят компетентни специалисти, които да консултират хората.

< Назад