11.10.2016

Цветанов в с. Бойница: С избирането на президентската двойка на ГЕРБ ще се противопоставим на популизма и омразата

Правителството на Бойко Борисов реализира политики, ориентирани преди всичко към гражданите. Това е възможно само при стабилна ситуация в държавата, в която правителството може да работи с общините за осъществяването на добрите управленски политики. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на село Бойница, община Бойница.

Като пример Цветанов посочи успешните резултати в община Бойница под ръководството на кмета от ГЕРБ Анета Генчева. Той даде за пример ремонтираните улици, обновеното читалище и редица други реализирани проекти. „Доверието се гради ежедневно и ние от ГЕРБ знаем това най-добре, защото сме до хората преди изборите, по време на кампаниите и след изборите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че в периодът 2013-2014 г. България е загубила доверието на Брюксел и спрените еврофондове са се отразили върху живота на хората. Цветан Цветанов посочи, че са в този период са били спрени редица проекти за пречиствателни станции, водопроводи, ремонти на пътища и много други.

„С много усилия г-жа Цачева наложи диалога и баланса като водещи в работата на парламента. Вицеадмирал Манушев е достоен български военен, но и политик, който знае как се вземат правилните решения. С избирането на президентската двойка на ГЕРБ заедно ще се противопоставим на популизма и омразата. На 6-ти ноември гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да гарантираме стабилността в страната, евроатлантическата посока на България и работата на институциите в интерес на гражданите“, призова Цветанов жителите на Бойница.

 

< Назад