07.10.2015

Цветан Цветанов в Търговище: Д-р Дарин Димитров ще бъде кмет на всички жители на общината, защото ГЕРБ е толерантна партия

Трябва да променим общините в Търговище – да станат демократични и достъпни. Това може да бъде постигнато само и единствено, ако гласувате за ГЕРБ и за д-р Дарин Димитров с номер 13. Търговище трябва да бъде част от силна и обединена България и от силна и обединена Европа. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Търговище. „Д-р Дарин Димитров е най-добрият кандидат за кмет в Търговище, защото покрива всички морални качества. Той е почтен човек и добър професионалист. Дарин ще бъде кмет на всички жители на община Търговище и няма да ги дели, защото  ние отговаряме на агресията с политика. ГЕРБ е толерантна партия – ние уважаваме всеки и  всяка една религия“, подчерта Цветанов. Той обясни, че номер 13 е любимото число на премиера Бойко Борисов, който  подкрепя д-р Дарин Димитров и ще го подкрепя по време на целия му управленски мандат. „Убеден съм, че ще имаме сериозна победа  тук– необходима е за бъдещето и развитието на цялата област Търговище. Областният център може да даде много силен импулс на всички останали общини. Искам пожелая успех и в Омуртаг, където видях пълен площад – заредени хора за промяна, преодоляващи страха. Нужна ни е победа и в Опака, Попово и Антоново, защото хората желаят промяна“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов заяви още, че д-р Дарин Димитров ще направи общината достъпна за всички жители на  Търговище, за бизнеса и за бъдещи инвестиции.

„Вие два пъти ме подкрепихте на изборите за народен представител и това ми даде сила. Дава ми сила и Вашата подкрепа, по време на ежедневните ни срещи. Смятам, че мога да бъда достоен кмет на Търговище. След няколко дни ще имаме готова управленска програма, което е сериозна заявка, че сме готови да управляваме достойно общината“, каза д-р Дарин Димитров. Той посочи, че е нужно ускорение на развитието на града и реализиране на нови идеи. „За мен Търговище е кауза. Мечтая да направим Търговище европейски град. Вие трябва да подкрепите мен и листата на ГЕРБ, защото  без тях не мога да реализирам идеите си. Номер 13 е число, което не се дели – време е за Търговище да стане нормален град за живеене. Да постигнем видими резултати за Търговище. Време е“, призова съгражданите си кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище.

< Назад