14.05.2019

Цветан Цветанов в Сливо поле: Трябва да победим на тези избори и това ще бъде катастрофа за БСП

 

Трябва да победим на тези избори и това ще бъде катастрофа за БСП, каза днес председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам. – председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението си в град Сливо поле. Той призова за пълна мобилизация структурите на ГЕРБ, за да продължи България европейския си път на развитие.

 

Заедно с областния координатор на ГЕРБ в Русенска област и народен представител Пламен Нунев, Цветанов се срещна с кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов и общински съветници от ГЕРБ във фирма в населеното място.

 

Възхитен съм от видяното в Голямо Враново и Сливо поле. Районът е пример на толерантност. Съжителстват в разбирателство хора от различни етноси, а децата изцяло са обхванати в образователната система, посочи още зам. – председателят на ГЕРБ.

 

Цветанов и Нунев направиха преглед на няколко инфраструктурни проекта /обновената поликлиника, многофункционалната спортна площадка, площадът и парка/ в град Сливо поле.

 

Само преди няколко месеца кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков преряза лентата на поликлиниката след осъществен ремонт за близо 300 000 лева. Сградата на лечебното заведение е изцяло обновена след 25 години очакване, като са създадени възможности близо 20 кабинета да отворят врати. Тогава евродепутатът дари електрокардиограф.„Вече сме влезли в Европа“, сподели д-р Турал Агуш от болницата.

 

Само преди дни с турнир по футбол на малки врати за деца за купата на кмета бе открита многофункционалната спортна площадка в центъра на Сливо поле, също стана ясно по време на визитата.

 

Цветанов и Нунев оцениха положително напредъка при пълната рехабилитация на площада и парка около сградата на Общината, където се създават отлични условия за отдих и игра на децата и възрастните.

 

„Всичко е постигнато, защото работя с хора, които ги е грижа за общините“, добави кметът на Сливо поле Валентин Атанасов и изтъкна, че благодарение на екипната работа и ГЕРБ резултатите са видими

< Назад