25.09.2017

Цветан Цветанов участва в предизборна среща в с. Нивянин

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов  разговаря с жителите на село Нивянин, Община Борован. Той участва в предизборна среща заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на населеното място Елка Николова.

“Много е важен вашият избор дали да подкрепите партията, която днес управлява. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Нивянин Елка Николова категорично заяви, че няма да дели хората, а това е най-важното за един градоначалник. Често се случва в една предизборна кампания да се противопоставят хората. Ние сме тук пред вас и заставаме зад Елка, защото тя е доказала качествата си през всичките тези години“, коментира пред присъстващите Цветан Цветанов.

„Важно е, че когато застана пред вас, Елка Николова не обеща безумни неща. В политиката е от значение да обещаваш само това, което можеш да изпълниш. Когато отидете да гласувате на 8 октомври, направете информиран избор, защото вашият глас ще даде шанс и възможност да се избере човек, който е честен, който познавате много добре и който ще противодейства на всички, които използват прийом, различен от диалога. Бъдете активни и гласувайте. Подкрепете с №1 в бюлетината Елка Николова“, призова лидерът на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов отбеляза, че в малките населени места винаги има предимно застаряващо население, което означава, че има остра нуждата от комуникация с кмета и то ежедневна. „Точно затова трябва да изберете човек, който има отговорността да е ваша подкрепа.“, увери той.

Като доказателство за това, че Елка Николова изпълнява поетите към жителите на селото ангажименти, Цветанов посочи спирката за ученици, която ГЕРБ подари на населеното място и която неотдавна бе обещана от Николова.

Цветанов коментира и темата с интеграцията и заетостта на младите. „Трябва да им създадем условия да са заедно, да бъдат приятели и да са един отбор. Това обаче е възможно само с реални действия и политики. Поемаме ангажимента с колегите народни представители, с областния управител и кмета на Бяла Слатина да намерим механизмите, с които действително да помагаме“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

В предизборната среща участваха и народните представители от ГЕРБ инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев. Частичните местни избори в с. Нивянин се наложиха след като на 6 юли внезапно почина дългогодишният кмет на населеното място Милен Гайдарски.

< Назад