29.09.2022

Безплатни профилактични прегледи за представителите на Клуб на пенсионера в Надежда,, организира районната структура на ГЕРБ

Безплатни профилактични прегледи  за представителите на Клуб на пенсионера  в Надежда,, организира районната структура на ГЕРБ.

"Хората в пенсионна възраст са рискова група при много заболявания, затова обръщаме специално внимание на профилактичните прегледи.", каза кандидатът от 25 МИР София Анна Александрова.

В първия ден от двудневната кампания, над 20 възрастни хора се срещнаха с лекар-специалист по темите контролиране на артериалната хипертония и захарният диабет, поддържането на добра физическа активност, както и ранната диагностика на кожни заболявания.

"Благодаря ви за отношението , скрининга и възможността да получа компетентен отговор по здравни въпроси!", каза най-възрастния пациент 92 -годишната баба Магда по време на прегледите.

"Удовлетворение и положителни емоции донесе участието на студента в специалност "Медицина" Георги Пашов в тази профилактична кампания. Запознах се с Георги  преди 4 години, когато го избрахме сред всички отличници в Надежда и чрез Фондация "Никола Георгиев" подпомагаме  финансово неговото обучение. Днес, той е редом до своите родителите, и вярвам, че е един от бъдещите герои в бяла престилка.", заяви Татяна Георгиева, координатор на 25 МИР-София по повод Кампанията.

< Назад