24.03.2023

Вежди Рашидов стигна и до най-отдалечените селца в Пловдив област

„Ти си първият политик, който идва в нашето село, най-после някой да се сети, че и в малките населени места живеят хора“, с тези думи приветстваха Вежди Рашидов в Гълъбово и Цар Калоян, община Куклен. Хората го посрещнаха с хляб и сол и надежда, че ГЕРБ ще направи редовно правителство.  С него бяха областният координатор Георги Мараджиев и най-младият кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Петър Матрев.
Пред жителите на селото Мараджиев припомни, че правителството на Бойко Борисов отпусна половин милион лева за укрепване на свлачището на пътя от село Гълъбово за Цар Калоян. А това в онзи момент беше от изключителна важност тъй като в района живеят възрастни хора и предвиждането им до града е трудно.
„Лесно е да изкачиш върха. Лесно е да вземеш властта. Но да се задържиш там - това е въпрос на много, много труд, усилия, отговорност, реализирани проекти и най-вече доверие. Искаме вашето доверие, за да подредим страната си отново“, призова жителите на селата Георги Мараджиев.
„Дайте ни доверието си, за да спасим България, единственото, което направи „Промяната“, че промени цените и те станаха безбожно високи“, каза Рашидов на срещите си в кукленските села и Войводиново.
Хората от своя страна споделиха, че не вярват на телевизора, а на хладилника и животът им в последните две години е станал много труден.
„Вярваме във вас, защото сте се доказал като човек, който може да създава и държите на мъжката си дума“,  тези думи на изпроводяк казаха хората на Вежди Рашидов.
Представителите на ГЕРБ призоваха хората да изберат тези, които градят и могат да гарантират стабилността на държавата с номер 2.

< Назад