21.12.2023

Старозагорските младежи от ГЕРБ с поредна коледна инициатива

За младежите от ГЕРБ в Стара Загора истинският начин да изпитат радост в дните около Коледа е да правят другите хора щастливи. Водени от това, през последните три години те даряват хранителни пакети на самотно живеещи възрастни хора в селата на територията на общината. В навечерието на светлите празници 155 души, определени от кметовете и кметските наместници в населените места, получиха празнична изненада и разговаряха с младите хора.

„Коледа е време не е само за подаръци, но и за любов и грижа за другите. Удовлетвореността ни е голяма. Чувстваме се полезни и щастливи, че правим нещо добро, а най-ценното за нас са усмивките на хората и благодарността им, че не сме ги забравили“ – сподели Ангелина Георгиева от младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора, която е и член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ.

„Благодарим на всички, които помогнаха за успеха на тазгодишната кампания за даряване на хранителни пакети! От името на ръководството на нашата структура благодарим и за отдадеността на нашите членове! Надяваме се, че примерът, който даваме, ще вдъхнови още повече хора, за да бъде нашата общност място на грижа и подкрепа. Желаем ви весели празници и благополучна Нова година!“ – каза областният координатор на Младежи ГЕРБ – Стара Загора Милен Димитров.

< Назад