02.04.2021

Росен Желязков: Показваме това, което сме направили, за да можем открито да поискаме отново доверието на избирателите

ГЕРБ приключва един успешен мандат, показваме само това, което сме направили, за да можем открито да поискаме отново доверието на нашите избиратели. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков на обиколка в община Петрич. Заедно с областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния секретар на партията Даниела Савеклиева и кмета на Петрич Димитър Бръчков, той посети новоизградения физкултурен салон към СУ „Паисий Хилендарски“  в село Първомай. Спортната зала е изградена с финансиране по Програма за развитие на селските райони на стойност 585 000 лв. и от нея целогодишно се възползват за учебни и извъучебни занимания над 400 ученици.

След това бе направен преглед на ремонт на „Подгорски път“, свързващ с. Първомай и с. Габрене.

„Пътят не е асфалтиран от 1972, а обслужва 8 села с 10 000 души население. Това трасе е и обходен и за ГКПП - Златарево. Благодаря на правителството а Бойко Борисов за осъществяване на този проект. Това е нова инфраструктура, важна за района”, коментира кметът Димитър Бръчков.показваме реални неща.

Росен Желязков посети и обновената детска градина „Слънце“ в Петрич, която се посещава от близо 200 деца. Ремонтът на детското заведение е финансиран по ОП „Региони в растеж“ и на стойност 300 000 лв.

„Съдникът е народът, а ние показваме само реализирани проекти и очертаваме бъдещите ни приоритети, които са насочени към всеки човек, към развитието на икономиката и бизнеса”, коментира Росен Желязков. По думите му ГЕРБ в следвашия мандат ще продължи да инвестира в образование, наука, спорт за младите.

„Това е бъдещето и посоката, към която трябва да вървим”, заяви още водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област.

< Назад