18.05.2022

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ПП ГЕРБ - Главиница

Номинации за ново ръководство на общинската структура на ПП ГЕРБ в община Главиница направиха членовете на  партията  на провелото се отчетно-изборно събрание.

На събранието присъства г-н Тодор Тодоров областен координатор и член на ИК на ПП ГЕРБ.

Пред членовете на партията  г-жа Нефие Раим  - общински организационен секретар,   представи отчет и анализ за дейността на структурата за периода 2018г.-2021г.

Отчетени бяха и добрите резултати на структурата от   изминалите  избори през 2021г.

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Силистра г-н Тодор Тодоров поздрави членовете и симпатизантите на партията в общината, благодари им за нестихващата подкрепа през годините и че не са се поддали на страха и внушенията. В обръщението си направи кратка ретроспекция на отминалата една година, позовавайки се на точни цифри и факти от управлението на служебните правителства и правителството на четворната коалиция.

" Трудно се съчетават функциите на областен координатор и народен представител. Всяка от тях изисква отговорност, време, внимание и себеотдаденост. Ситуацията в държавата е изключително напрегната, което допълнително затруднява възможността да бъдеш пълноценен ако представляваш и двете. Затова взех решение и направих своя избор, да остана плътно до вас, както е било през всичките тези години. В 47-мото Народно събрание своето място зае г-н Ивелин  Статев. Нашите членове и  симпатизанти му гласуваха огромно доверие, което е видно и от изборните резултати. Достоен народен представител, който не спира да работи за интересите на област Силистра." - каза още Тодор Тодоров.

В края на срещата отговори на въпросите зададени от присъстващите в залата.

Събранието продължи с номинации за общински ръководител, организационен секретар и членове на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Главиница.

Те ще бъдат утвърдени с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

< Назад