16.12.2023

Над 130 дами от Жени ГЕРБ ще участват в зимна академия в Казанлък

Над 130 дами от структурите на партията в цялата страна ще се включат в Националната зимна академия „Лидерството и мирът – отговорности и предизвикателства пред жените на ръководни позиции“ в град Казанлък. Форумът се организира от Фондация „Конрад Аденауер“ в България, Център за европейски изследвания „Вилфред Мартенс“ и Сдружението „Граждани за европейско развитие в България“.

 

Академията ще бъде открита на 16.12.2023 г. в 09:00 часа от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие в България“  Йорданка Фандъкова и председателя на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. В откриването ще се включат  и  директорът на Фондация „Конрад Аденауер“ в България Норберт Бекман-Диркес, Румяна Стоилова от Мартенс център, кметът на община Казанлък Галина Стоянова и областният координатор на ПП ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев.

 

Сред основните теми в дискусиите на академията ще са образование, икономика, технологично развитие, бъдеще на пазара на труда, войната в Украйна и жените в местната власт. Сред лекторите на форума ще бъдат вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев и народните представители Красимир Вълчев, Деница Сачева и Екатерина Захариева.

< Назад