06.03.2023

Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра официално стартира предизборната си кампания

Традиционно с църковен Водосвет в православен храм „Св.Св. Петър и Павел“ коалиция ГЕРБ-СДС Силистра даде официален старт на предизборната си кампания. Ритуалът бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Доростолски митрополит Яков, който даде своята благословия и своите напътствия към кандидат депутатите. Той ги посъветва да бъдат добри, мъдри, умерени и неуморно да се грижат за хората.
 След отслужения Водосвет присъстващите кандидати за народни представители, официални лица от партийното ръководство, членове, симпатизанти и приятели на партията си пожелаха успех и единодушно заявиха, че ще дадат всичко от себе си, за да има отново една стабилна България, което е и слоган на коалицията в тази кампания.
Поредна кампания преди поредните предсрочни избори, които ще се проведат на 02.04.2023г. Коалиция ГЕРБ-СДС Силистра се явява с листа от 8 кандидати, всеки от които е доказан специалист в своята област, а заедно символизират работата в екип, която е нужна, за да излезе България отново на правилния път на развитието.
Ето какво написа и водачът на листата Ивелин Статев Иванов на своята фейсбук страница непосредствено след събитието и малко преди да отпътува за град Враца, откъдето коалиция ГЕРБ-СДС ще даде старт на националната си кампания:
“"Гледай народната работа повече от всичко друго, повече от себе си да я уважаваш."
С тези думи на Васил Левски влизам в тази кампания и с повелята на Доростолския митрополит Яков - да заложим на своите качества и на истината, а не на обиди и сплетни.
Успех на всички кандидати от всички политически партии и формации!”

< Назад