27.03.2023

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС Даниела Савеклиева се срещна с жители на Благоевград

Общините и регионите като Благоевград ще загинат, ако отново не стартират еврофондовете и програмите за общините по Плана за възстановяване. Не трябва да се доверяваме на розови обещания и фалшиви очаквания, а отново трябва да превърнем България в стабилна държава. Това е моята мотивация да се включа в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в тези парламентарни избори. Това заяви кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област Даниела Савеклиева на среща с жителите на Блгоевград. Заедно с нея беше и областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков.

„За да спрем кризите, трябва да възстановим финансовата стабилност, да не се доверяваме на популисти и да наложим фискална дисциплина и политическа отговорност”, коментира още Даниела Савеклиева.

По време на срещата жителите на Благоевград споделиха притесненията си от покачващите се цени на стоките и услугите и питаха ще има ли редовно правителство след поредните избори.

„ГЕРБ-СДС ще е първа политическа сила и ще направи всичко възможно да състави кабинет с всеки, който припознае програмата на коалицията.

Гласувайте с номер 2 на предстоящите избори, за да може България да излезе от кризите и отново да стане достоен и уважаван партньор в Европейския съюз”, призова Даниела Савеклиева.

 

 

< Назад