27.03.2023

Кандидатът за народен представител д-р Тончев се срещна с жители на кварталите „Васил Левски” и „Христо Ботев” в Разлог

Развитие на социалната сфера, достъпно здравеопазване, ценова политика насочена към обикновения човек. Заставам с тези идеи, като кандидат за народен представител мотивиран, че те ще трасират пътя до една по-добра и стабилна България. Това заяви кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС д-р Емил Тончев на среща с избиратели от кварталите „Васил Левски” и „Христо Ботев” в Разлог.

По време на розговорите с кандидат-депутата хората поставяха едни и същи проблемите - високите цени, обедняването, несигурността.

„Надеждата, за да преодолеем тези проблеми е компетентното и отговорно правителство на коалиция ГЕРБ-СДС. Така ще върнем бъдещето на децата ни. Хората в Разлог и региона знаят, че аз съм човек доказал, че може и поема своите отговорности”, коментира д-р Тончев.

Той подчерта, че е жизнено важно да има работещ парламент и стабилно правителство, за да има наистина силна България.

„През всички години на своето управление ГЕРБ полагаше усилия и реализира успешно ресурси за по-добра и достъпна градска среда, инфраструктура, пътища, сгради. Категоричен съм, че са необходими бързи и енергични мерки, компетентно и можещо управление,  а без ГЕРБ стабилна управленска конструкция не може да се състави”, заяви кандидатът за народен представител.

Д-р Тончев бе категоричен, че като народен представител, както и в 44-ото Народно събрание, ще работи отговорно, съвестно и посветено за интересите на жителите на град Разлог.

„На втори април е от първостепенно значение да бъдем единни и мотивирани в тези съдбовни за България избори”, призова д-р Тончев.

 

< Назад