26.09.2023

ГЕРБ регистрира в ОИК – Стара Загора кандидатите си за местните избори

Областният координатор на ГЕРБ в Стара Загора Радостин Танев и областният организационен секретар Кремена Мандаджиева внесоха на 25 септември в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на кандидата за кмет на община Стара Загора Живко Тодоров, пълна листа от 51 кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на 32 кметства. При внасянето на документите за трите вида регистрации присъстваха още общинският ръководител на партията в Стара Загора Емил Христов, който е водач на листата за общински съветници, и председателят на Общинския предизборен щаб Мартин Мартинов, който е и кандидат за общински съветник.

„Листата ни е много балансирана и съм уверен, че старозагорци ще я припознаят като своя заради експертите, които са в нея и начина, по който тези доказали се в своята професионална сфера личности са работили досега. Има сериозно представителство на жените, както и на членове на младежката структура на ГЕРБ, които са носители на нов заряд и идеи. Що се отнася до кандидата ни за кмет за четвърти мандат – това е Живко Тодоров. Считам, че той се е доказал многократно с работата си и с изключителната си ангажираност за решаване на проблемите на града и неговото развитие“ – заяви Радостин Танев.

Той добави, че особено важна е дългосрочната визия за развитието на община Стара Загора на Живко Тодоров. „Ако искаме градът и селата ни да стават още по-хубави и условията за живот да се подобряват, постигнатото през последните 12 години трябва да бъде продължено. Има още много неща, които трябва да се свършат, за които Живко Тодоров има ясна програма, с която всеки ще може да се запознае в предизборната кампания. Сред основните приоритети на Живко Тодоров са образованието, грижата за младите хора и привличането на инвестиции. Днес открихме нова детска градина в Стара Загора. Нова детска градина ще има и в кв. „Железник“ през следващия мандат. Това означава, че градът ни се развива“ – добави областният координатор на ГЕРБ.

Радостин Танев заяви, че кандидатите за кметове на населените места също са се доказали със своята работа и е уверен, че ще получат доверието на хората.

< Назад