16.01.2024

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков разговаря с жители на столичния район “Надежда” по покана на партийния координатор и кмет на района инж. Димитър Димов

В срещата участваха народните представители Даниел Александров и Анна Александрова, общинските съветници Драгомир Младенов и Татяна Георгиева, дългогодишният кмет на район „Илинден“ и районен координатор на партията Иван Божилов и олимпийският шампион по бокс Стойка Кръстева.

Димитър Димов благодари на присъстващите за всеотдайната им работа, с която са доказали, че ГЕРБ няма алтернатива в район “Надежда”. По думите на кмета партията ще продължи да се развива и да се разраства, защото лично Бойко Борисов се е заел със софийската структура и завръщането на ГЕРБ към дясно-консервативните ценности.

“Важно е да покажем истинското лице на ГЕРБ като народна партия, ние сме отговорни към хората и сме твърдо стъпили на земята”, добави инж. Димов.

Евродепутатът Андрей Новаков заяви, че по време на всичките си срещи из страната се убеждава, че има все повече и по-силна енергия  в ГЕРБ: “Когато в София работата върви, навсякъде в страната се случва същото. Сигурен съм, че заедно ще успеем да си върнем доверието на хората, защото ние говорим истината!”

Общинският съветник Татяна Георгиева заяви, че битката в София е била изключително трудна и нечестна. По думите й, хората вече са крайно разочаровани от кмета Васил Терзиев, ПП-ДБ-СС и районните им кметове - още в първите три месеца от мандата им.

Депутатът Анна Александрова остава в
ръководството на ГЕРБ-Надежда и ще бъде активна част от редовните приемни за граждани, които предстои да бъдат обявени в района.

Народният представител Даниел Александров сподели пред присъстващите, че като член не младежката организация на партията се е убедил лично, че  лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се доверява на младите хора и ги включва активно в политическите и обществените процеси. “Вярвам, че младите и активни българи са не само бъдещето, но и настоящето на страната ни!”, каза Александров.

< Назад