23.05.2019

Цветанов на закриването на кампанията в Димитровград: Ние не правим кампания 30 дни, а сме ежедневно сред хората

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов участва в заключителното предизборно събитие на ГЕРБ, което се проведе тази вечер в Димитровград. Пред препълнената зала „Младост" Цветанов подчерта, че силата на ГЕРБ се крие в способните млади хора. „Но най-голямото ни предимство е това, че ние не правим кампания само 30 дни. Всички представители на ГЕРБ в местната, изпълнителната и законодателната власт са ежедневно сред хората. Затова те ни имат доверие“, изтъкна той.

Цветанов сподели, че помни как е изглеждала спортната зала в Димитровград преди 3  години и че благодарение на правителството на ГЕРБ, което отпусна 3 милиона лева - днес тя е неузнаваема. „Благодарение на правителството на Бойко Борисов днес Димитровград има модерен зеленчуков пазар, финансиран с 1,5 милиона лева от бюджета“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му силният отбор на ГЕРБ и СДС ще спечели европейските избори, защото хората оценяват направеното дотук и искат Европейско бъдеще за децата си.

В заключение председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ предупреди хората да не обръщат внимание на провокациите на БСП, които виждат, че нямат шанс на изборите.

< Назад