20.02.2024

ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Паволче с тържествен водосвет за здраве и благополучие

Храмът във врачанското село, носещ името на свети Иван Рилски, събра десетки местни жители и гости, дошли да изразят подкрепата си към кандидата за кмет Петрана Ангелкова.
В края на богослужението, отец Аспарух от Врачанска митрополия й пожела успех, мъдрост и добри дела.
Своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ изразиха народният представител и областен координатор на партията Красен Кръстев, депутатът Мартин Харизанов, кметът на Община Враца Калин Каменов, председателят на Общински съвет – Враца д-р Владимир Христов и общинските съветници, кметове на кметства и кметски наместници, представители на общинските структури и съмишленици.
”Петрана Ангелкова е най-подготвеният кандидат за кмет, решителна, имаща нашата подкрепа, уверена, че може да преодолее всички предизвикателства, които й предстоят. Убеден съм, че на 10 март в Паволче ще я изберат за кмет, защото тя има ясната визия и решимостта заедно с местната общност да работи за доброто бъдеще на селото ”, заяви депутатът Красен Кръстев.
Кандидатът за кмет на ГЕРБ Петрана Ангелкова увери, че започва предизборната надпревара с отговорност и амбиция. “Паволче е моят дом и знам, че също като мен, жителите му милеят за него. Вярвам, че този общ ангажимент заедно да го превърнем в добро място за живот ни обединява. Всеотдайно, в духа на взаимно разбирателство, ще имаме възможността да работим за благоустрояването на нашето село", допълни тя.
Кметът на Община Враца Калин Каменов изрази увереност в победата на кандидата на ГЕРБ. “Всеки град и село има нужда от добър и грижовен стопанин и аз вярвам, че точно такъв човек за кмет заслужава Паволче. Петрана Ангелкова е образована, диалогична и винаги намираща решение. Властта не е нищо повече освен обичта на хората и аз съм убеден, че тя ще спечели доверието на своите съграждани с амбицията си и с ентусиазма си за работа”, категоричен беше Калин Каменов.
Петрана Ангелкова е под номер 1 в бюлетината за кмет на село Паволче в частичните избори, които ще се проведат на 10 март 2024 г.

< Назад