09.06.2024

Проф. д-р Костадин Ангелов: Гласувах за стабилност, развитие и всяко българско семейство спокойно да планира живота си

„Гласувах за стабилност .За държавата, за Велико Търново и областта, за регионите, общините. За вас – хората“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Старата столица и региона проф. д-р Костадин Ангелов, след като упражни правото си на вот в 73-а секция в старопрестолния град.

„Стабилността позволява да си говорим за развитие. Да обсъждаме идеи как да вървим напред и кое решение е най-перспективно. Стабилността означава всеки от вас да може да планира живота си и да е спокоен за своето семейство.

Останалото го видяхме през последните три години – несигурност, трусове, кризи. Разговор за спасяване от илюзиите на шепа хора, за които моралът, ценностите и справедливостта са празни приказки.

Гласувайте - за Стабилна България в сигурна Европа! Това е начинът да имаме съвременно здравеопазване, по-добро образование, инфраструктура, инвестиции и по-високи заплати“, коментира проф. д- Ангелов.

 

Кметът Даниел Панов: България и Велико Търново имат нужда от управление, което да съгражда, а не да разрушава

 

Кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов бе категоричен: „България, Старата столица и целият регион имат нужда от стабилност, от редовно и работещо правителство, а държавата да си тежи на мястото си. Аз като кмет на Велико Търново гласувам за стабилността“.

Панов подчерта: „Стабилност значи управление, което създава, а не разрушава. Управление, което работи в диалог с общините и ги подкрепя с реални действия и политики, а не с празни приказки и въображаеми инвестиции. Управление, за което Северна България ще е приоритет и ще достигнем стандарта и икономическата активност на Южна България“.

„Стабилността се базира на ценности, на морал и на справедливост. Стабилността позволява отново да тръгнем напред. Стига вече кризи, страх и несигурност – на това вече се нагледахме и с това живяхме достатъчно през последните три години. Гласувайте“, завърши Даниел Панов.

< Назад