27.03.2023

Мария Белова в Ябланово: Единствената партия, която може да изведе държавата от кризите, е ГЕРБ

Живеем в държава, която се намира в тежко финансово, икономическо и социално положение. Промените в България, намериха израз във високите цени на храните, горивата и енергията, в понижаване на стандарта на българския народ в пъти, в сравнение с управлението на ГЕРБ. Няма сектор от обществено-икономическия живот, който да е добре. Това заяви по време на среща с жителите на котленското село Ябланово Мария Белова, която е под номер 2 в листата на ГЕРБ-СДС в 21 МИР Сливен.
Жителите споделиха тревогите си след двете години безотговорно управление. Категорични са, че въпреки увеличените пенсии, с които се хвалят бившите управляващи, с тях все по – трудно оцеляват, успяват да си купят по-малко храна и едва заделят за лекарствата си. Хората настояха държавата да подпомогне общините и малките населени места в рехабилитацията на уличните мрежи и водопроводи, защото през последните две години нищо не е направено. Хората в Ябланово изразиха надежда, че след изборите на 2 април, ще бъде създадено редовно правителство, което да осигури стабилност и спокойствие.
„Тези избори са изключително важни, защото откакто сме в предизборна капания и се срещаме с хората в селата и градовете от областта, те споделят, че стресът от инфлацията, кризите и политическата нестабилност е много голям. Ние от ГЕРБ винаги сме били местни хора и сме сред нашите съграждани. Хората знаят, че при всеки проблем, винаги сме насреща. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да сформираме стабилно правителство, да спрем инфлацията в страната и да стабилизираме цените“, посочи Мария Белова
Тя бе категорична, че на всички вече е ясно, че управление без ГЕРБ няма как да има.
„Единствената партия, която може да изведе българската държава от тежката, тотална криза във всички сектори, това е ГЕРБ. Важно е да получим подкрепата Ви, защото можем и знаем как да управляваме. Искаме Вашето доверие, за да подредим страната си отново. Няма да ни е лесно, но знаем и можем да се справим в този тежък момент за България! “, каза Белова.
Заедно с Мария Белова с жителите на с. Ябланово се срещнаха и кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС Ибрям Мустафов и Евгений Балев, както и кметът на община Котел Коста Каранашев. Кандидатите за народни представители с номер 2 бюлетината поеха ангажимент за изпълнение на всички поставени цели и приоритети, заложени в програмата, при съставяне на правителство на ГЕРБ - СДС.
Кандидатите на ГЕРБ-СДС, за стабилна България отново, може да подкрепите с номер 2!

< Назад