09.06.2024

Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата

„Винаги съм казвал, че политиците трябва да спазват на първо място обещанията си. Днес гласувам за спазените обещания и за перспективата. Гласувам да се върне нормалността в държавата“, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас Жечо Станков. Той упражни правото си на глас в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ .

Станков подчерта, че всеки политик, когато отиде в София, трябва да действа така, както биха действали и избирателите, които му възлагат задачите.

„Трябва да прекратим експериментите в държавата на принципа „проба-грешка“. Нужно е хора с опит да застанат начело на страната и с политическа отговорност да доведат започнатото докрай. Бургас трябва да продължи да бъде приоритетен регион за правителството в София.“, подчерта той.

По думите му много често се подценява ролята на Европейския парламент и понякога хората не разбират колко е важно да имаме добри политици там.

„Преди да се случи нещо в България като европейска политика, без значение в коя сфера – здравеопазване, образование, социални дейности, енергетика – основите се поставят в Европа. Там се изгражда първичното законодателство, което ние впоследствие като държава членка интегрираме в нашето законодателство. Изключително важно е да изпратим кадърни хора с опит, за да могат да те придвижват и да защитят българския интерес.“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас.   

 

< Назад